19 Mayıs 2013 Pazar

Tozlu giyim takipçilerinden aşırı ilgi

Tozlu giyim takipçilerinden devamlı olarak aşırı ilgi ve alaka görmekteyiz bu gerçekten bizi çok sevindiriyor.Özellikle son zamanlarda aldığımız devamlı tozlu giyim üzerine takipte olmamızı isteyen arkadaşlarımızın özel talepleri de ne kadar doğru yolda olduğuımuzu gösterir biçimde ancak hepsinden önce şunu belirtmek isterim ki biz sadece bu sitede diğer sitelerimizin reklamını yapıyoruz.

Yani burada yeni paylaşımlar görmeniz yada bir şeyler öğrenmeniz çok zor ama önerilerde bulunduğumuz sitelerin gerçekten çok sağlam büyük bir kitlesi var oralardan faydalanabilirsiniz.

16 Mayıs 2013 Perşembe

Tozlu giyim zinciri genişletiyor

Tozlu giyim her geçen gün zinciri biraz daha genişleterek ilerliyor ve bu ileri çıkışı gerçekten çok güçlü bir çıkış bence çünkü tüm hemen hemen her yerde kendi adından söz ettirmeyi başarıyor tozlu değil mi.
Şunu unutmamak da gerekir her bir başarı insanın üzerine giydiği ateşten gömlektir ağalar öyle kolay bir hadise değil anlayacağınız biraz zor ve sıkıntılı bir durum bu durum.Bana göre değil en azından benden size söylemesi ama şöyle bir şey yapılabilir ne kadar süre yapılabilir onu bir düşünüp sağlam ele almak gerek öyle değil mi.

Tozlu ne kadar zamandan beri bu işi yapıyor uzun bir zamandan beri ve küçücük bir dükkandan çıkıp gelmişler buralara kadar öyle değilmi ama gayette bu işte başarılılar kendilerini tebrik etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.